top of page
WhatsApp%20Image%202021-05-11%20at%2019.09_edited.jpg

A partir del que s'ha observat fins ara justificar el recurs sociodigital que es desenvolupa.

  • Primer recurs sociodigital 


Després de fer un anàlisi profund sobre la problemàtica que exposem es considera que estem parlant sobre un tema que fins ara era invisible dins de moltes llars i estructures familiar i, a causa de la pandèmia, s’ha pogut visibilitzar molt més. Tot i això, no s’han proporcionat gaires mesures per part de la governança i de l’equip que gestiona la situació pandèmica. 

Per aquest motiu plantegem tres objectius a través d’un recurs per poder donar visibilitat i poder combatre aquesta mancança que ja és una realitat per a moltes famílies. 

Objectius:

  • Donar visibilitat a la situació que viuen moltes dones

  • Promoure una societat equitativa entre l’home i la dona dins del nucli familiar i en l'àmbit laboral

  • Conscienciar a les empreses de les conseqüències que pot desencadenar el teletreball i les desigualtats que es perpetuen. 

El recurs sociodigital que durem a terme és un pòster molt visual i informatiu que traslladen la informació que volem donar de manera clara i concisa perquè pugui arribar al màxim públic possible. Aquest pòster constarà d’algunes imatges que reflecteixin la situació, i també un eslògan que hem creat Teletreball vs. Realitat. La intenció és que es pugui posar en les parades d'autobús, ja que és un lloc molt transitat i visible, també es demanaria des dels Ajuntaments permisos per poder penjar-ne alguns a les parets o a alguns fanals de les ciutats. 


  • Segon recurs sociodigital


Aquest recurs es basa en crear espais dins de la universitat per poder parlar, debatre i conèixer amb més profunditat aquest tema que ens trobem a la nostre societat. Per aquest motiu, hem creat unes jornades dins de la Universitat per tal de poder reunir-nos i expressar el que sentim vers el teletreball i les dones. Aquestes jornades es duran a terme a la Universitat de Vic d’entre el 29 i 30 de maig a les 17:00h de la tarda. 


  • Objectius: 

  • Crear un espai de diàleg i debat

  • Donar visibilitat

  • Conèixer altres punts de vista o experiències viscudes

Crear espais de conversa, consulta o debat a la Universitat pot ser interessant cap als estudiants però també cap a la gent, ja que es dóna un punt de vista de la Universitat que a vegades la gent desconeix ja que es pot arribar a pensar que només és un espai d’estudi i d’aprenentatge cap a un únic públic quan realment no és així i gràcies a activitats com aquestes hi ha molta més gent que hi pot tenir accés. A través del pòster que hem creat s’ha intentat donar un espai de visibilitat a les desigualtats que pateixen les dones vers la situació de la Covid-19 a nivell laboral, és doncs, per aquest motiu que la intenció del pòster és informar d’una manera més visual i creativa tot el que s'està vivint des de fa molt de temps a la nostre societat. 

Justificació recurs sociodigital: Acerca de
bottom of page